© 2018 av Sara Nilsson. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Om Sara

-En kärlekskrank fotograf som älskar att fånga känslor på bild, lyssna på akustiska strängar och äta mint choklad. 

Lovestories By Sara drivs av Sara *vinkar*.  

En kreativ och barnkär själ som är uppvuxen i en liten by utanför Hässleholm. Lika nära till hästhagen som till bästa kompisarna. Formad som person på ridskola & med en stark ådra om att vara kreativ så hade jag ofta en kamera över axeln när jag var i stallet. 

Jag bor kvar i Hässleholm, i en annan stadsdel, men fortfarande nära till hästhagarna och vännerna.  Jag är bohem långt in i själen och har inställningen att allting går, vissa saker tar bara längre tid.  

När jag inte fotograferar så umgås jag med min familj. Min sambo Peter och jag har varit tillsammans sedan 2011 och vi har sonen Noah tillsammans. Sista familjemedlemmen i vår familj är Prins Caspian, en grå katt-herre som är ganska egen av sig. 

Det är fantastiskt när man får barn, man upptäcker livet igen, på ett helt annat vis än hur man själv ser det. Barndomens magi upplever man på nytt via sitt barns ögon.  Som fotograf är det den känslan jag vill förmedla i mina bilder.  Det magiska barnet känner är det jag fångar upp. 

Familjen är det viktigaste för mig, och senaste åren har min närmaste fyllts på med 3 små mini-människor. Noah, Vincent & Vera, mina fina hjärtan. <3

Jag har en studio som ligger 10 minuter gångväg ifrån centrala Hässleholm. I en mysig stuga med en lantlig touch har jag byggt upp en mysig idyll att bli fotograferad i. 

Kontakta mig

Studio i Hässleholm

kontakt@lovestoriesbysara.com

Tel: 0733-446453

Instagram: LovestoriesBySara

Facebook: Lovestories By Sara

Företaget är godkänt för F-skatt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now