© 2018 av Sara Nilsson. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

För någon vecka sedan hade jag, Elise, & Rasmus en nyfödd & familjefotografering med duktiga Sarasom driver Lovestories by Sara. Idag fick jag bilderna och dem är sååå ljuvliga. Hon har lyckats ta bilder som verkligen visar vem vår Elise är & fångat henne perfekt på bild. Jag kan verkligen rekommendera er att göra samma sak även om man inte känner sig på topp efter en förlossning/kejsarsnitt. Dem kommer vara guldvärda att ha & titta tillbaka på. 
Tack igen Sara för du tagit så fina bilder vi kommer njuta av resten av livet. ⭐️💕💗

- Cornelia & Rasmus

Nyföddfotografering våren 2018

Jag och min fru var på gravidfotografering och wow säger vi! Sara hade ett otroligt engagemang och strävade efter perfektion för varje bild. Resultatet blev magiskt och vi kände oss mycket bekväma genom hela processen. Du är otroligt duktig och har världens härligaste personlighet. Tack för allt! Du är bäst 🙌🏼

-Josefine & Tomas

Gravidfotografering

Hösten 2018

Sara fick mig att känna mig så vacker under min fotografering som gravid. Många fina bilder och skratt blev det❤️ Jag var ganska nervös inför fotograferingen men med Sara kände jag mig mycket trygg.

- Sejla

Gravidfotografering

Vintern 2018

Sara fotograferade mig med mina barnbarn och som en liten bonus med min hund och gubbe. Tycker Sara är väldigt duktig och väntar ut så att bilderna kan bli bra. Behövs tålamod både att fotografera barn och hundar och jag tycker allt Sara har det. Mycket nöjd med bilderna. Så nöjd att jag var tvungen att köpa alla.

- Annika

Familjefotografering

Sommaren 2018

Sara var oerhört professionell vid fotograferingen av vår dotters dop. Bilderna blev fantastiska och hon fångade små ögonblick som är ovärderliga. Vi fick även många fina familjebilder efteråt, där hon snabbt och lätt fick alla familjemedlemmar på rätt plats. Vi rekommenderar Sara starkt om man vill ha fina ögonblicksbilder på de finaste stunderna i livet

- Stephanie & Björn

Dopfotografering

Vinter 2017

Sara fotograferade vårt bröllop. Hon berättade att det var hennes första bröllopsfotografering, men vi kände oss aldrig nervösa. Sara visar ett professionellt uppträdande, kommer med många idéer och känns trygg att ha med att göra. Vi träffade Sara några veckor före bröllopet för att planera allt, vilket var positivt. Inför själva dagen hade Sara "rekat" platsen för vår fotografering och var därför väl förberedd och allt flöt på bra.

Vi är nöjda med Sara och vi är även mycket nöjda med alla bilder. Vi fick ett stort urval av fina bilder som speglar vår stora dag.

- Magdalena & Henrik

Bröllop

Sommaren 2013

Vi använde oss av Sara som fotograf till vår dotters dop i Petri kyrkan 17 september 2016. Sara var punktlig och tog sig tid att få koll på lokalen var det skulle bli bra foton. Hon fanns där och smög runt vilket man inte märkte, hon var aldrig i vägen på något sätt. Hon har lyckats på ett bra sätt fånga de viktiga stunderna under dopet samt få otroligt fint ljus i dem. Man har fått allt av dessa bilder och de är fantastiska att titta tillbaka på, samt kunna visa Moa när hon blir större. Vi är väldigt nöjda med Saras prestation och utförande. 

- Sara & Alexander

Dopfotografering

Hösten 2016

Jag och min nyblivna fru fick nöjet att ha Sara som fotograf under vårat bröllop. Tycker att hon har ett professionellt bemötande och är lyhörd på hur vi ville ha våra bilder samt att hon själv kom med bra idéer och tips.

Hon är även tydlig med att berätta/förklara hur hon ville att vi skulle stå/göra då hon fick bestämma. Jag som vanligtvis inte trivs framför kameran kunde slappna av och bara fokusera på att ha roligt.

Vi blev otroligt nöjda med bilderna då vi ser helt naturliga ut och inte alls stelt eller tillgjort som det lätt blir på bröllopsbilder. Ska tillägga att vi fotades både utomhus i minusgrader och inomhus.

Som jag nämnde tidigare så ser varken vi eller situationen tillgjord eller stel ut, utan kärleken och vårar budskap syntes och stod tydligt i centrum. Jag rekommenderar andra att anlita Sara som fotograf alla dagar i veckan.

- Lukas

Bröllop

Våren 2018

Sara är en fantastisk fotograf som hjälper dig igenom den obekväma situationen att vara i fokus. En lättsam och professionell fotografering där bilderna blev magiska tack vare ögonblicken hon lyckades fånga i ett fantastiskt ljus. Skulle rekommendera henne till alla som vill ha vackra bilder att föreviga sin gravidmage, familj eller annan höjdpunkt. Blir alltid lika nöjd med resultatet. 

- Stephanie & Björn

Gravidfotografering

Sommaren 2018

Första gången jag träffa Sara var en fotografering på Ribban. 
Min dotter var lite seg den dagen och jag trodde aldrig vi skulle få in bra bilder. 
Men när plåtningen var slut så blev jag och min vän väldigt överraskade. 
Sara är en proffsig fotograf och kan få in den bästa bilden när som 📸
Tack Sara för fina bild minnen för livet ❤️

-Gullan

Barnfotografering

Sommaren 2018

Min dotter fick äran att fotograferades av Sara. Fantastiska bilder! Sara fick under fotograferingen en fin relation med Adelle som givetvis underlättade Adelles samarbetsvilja 💗. Rekommenderas starkt!

- Emma

Barnfotografering

Sommaren 2018

Helt otrolig fotograf med stort hjärta. Öppen för sina kunder och professionell i alla lägen!

-Jasmin 

Bröllopfotografering

Våren 2018

Sara fotograferade vårt bröllop, både i kyrkan och efteråt & vi är supernöjda med bilderna som blev fantastiska. Hon är mycket duktig och professionell i sitt arbete. Hon lyssnar på kunden, är öppen för nya idéer och har öga för detaljer som fångar ögonblicket. Om ni letar efter en fotograf kan jag varmt rekommendera Sara. Ni kommer garanterat bli nöjda.

- Petra och Anders

Bröllop

Sommaren 2017

Jag fick nöjet att bli fotograferad av Sara när jag väntade mitt andra barn. Hon är professionell och har många bra tips på ens utförande. Jag kan varmt rekommendera henne!

- Sofia

Gravidfotografing

Vinter 2017

Gjort 2 gravidfotograferingar med underbara Sara ♥. Nu längtar vi efter bebis för att kunna fotas med henne också. SUPERNÖJDA!

- Azra

Gravidfotografing

Vintern 2017

Våren 2018

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now